Kilder

Spillene stammer fra:
Spillene i JHex-databasen inkluderet med tilladelse fra Kevin Walker.
Spil fra Kurnik!, fra Playsite og de tidligere Lycos spilsider, og hvor som helst jeg kan få fat på dem.
Spil indsendt af andre, enten fra faktiske spil som nogen har spillet eller variationer heraf. Detaljer under Credits.
Variationer som jeg selv laver.
Spil fra demo-mode i spillende programmer.

Alle spillene i databasen er fuldstændige: dvs de er blevet spillet helt færdig. De fleste faktiske spil er ufuldstændige og jeg sørger for fuldstændiggørelse (som måske ikke er korrekt) før spillene inkluderes i databasen.

Jeg begyndte for nylig at logge alle tilføjelser og mange andre ændringer i databasen. Dette kan hjælpe dig med at finde ud af om dit seneste bidrag er blevet tilføjet og giver dig spilnumre at slå op. Du kan finde en kopi af loggen her, eller du kan sende mig en mail og bede om en opdateret.

Noter om OHex

Det "Bedste" træk:
Er et vindende træk hvis der er et i databasen.
Er det vindende træk som vinder hurtigst hvis der er flere muligheder.
Er det tabende træk der taber i flest træk hvis der er flere muligheder.

Træk:
Databasen kan kun vælge mellem kendte træk. Der kan være (og er ofte) bedre træk der ikke vises fordi databasen (endnu) ikke kender dem.

Sejr og Nederlag:
Databasen markerer et træk som sejr eller nederlag afhængigt af de kendte udfald under antagelse af at begge spillere foretager de optimale valg for hvert træk.

Fejl:
Der er helt sikkert fejl i databasen fordi ikke alle træk er afprøvet og medtaget her. Et tabende træk kan være ukorrekt markeret som et vindende træk hvis alle de spil som det optræder i indeholder ikke-optimalt spil fra modstanderens side. Ligeså kan et vindende træk ukorrekt være markeret som et tabende træk hvis alle de spil det indgår i indeholder ikke-optimalt spil fra den pågældende spiller.
Da databasen kun kan vise de træk den kender er den bedste måde du kan rette fejl på, at sende mig et spil der indeholder det bedre træk. Her kan du se hvordan.

Værket:
Webserveren er Apache 2.
Databasen er GNU GDBM. Testversioner med en hjemmelavet database er under udvikling.
Programmerne er skrevet i Python.

Planerne:
Jeg kommer aldrig til at have alle mulige spil. Det er ikke engang sandsynligt med kommende teknologi. Her kan du se hvorfor.